Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Container webshop

Containerservice

Rolcontainers

Milieustraat

Afvalrecycling

Afvalmanagement

Containers

Dé regionale en landelijke afvalexpert

 

Van Dalen is uw vertrouwde expert op het gebied van afvalbeheer. Of het nu gaat om het verzamelen, opslaan, transporteren, scheiden en verwerken van afval, wij beschikken over de kennis en kunde om u optimaal te helpen. 

Daarnaast hebben we een gebruiksvriendelijke klantenapp beschikbaar. Samen met onze zakelijke opdrachtgevers stellen we gerichte doelen op voor de afvalinzameling en bieden we tools waarmee een besparing tot 30% is aangetoond. Laat ons u helpen om het beste resultaat te behalen voor uw afvalbeheer.

  De klanten app voor het huren van een container

  Van Dalen biedt een klantenapp die de afvalverwerking optimaliseert. In de app krijgt de gebruiker real-time informatie over de vracht- en weegbonnen, de orderstatus en de planning van de containerservice. De app biedt een efficiënt en gemakkelijk overzicht van de afvalverwerking en ondersteunt de zakelijke klanten bij het bereiken van hun strategische doelen op het gebied van afvalinzameling.

  De voordelen op een rijtje

  √  Regel je eigen ledigingen

  √ Plaats je eigen order

  √ Zie wanneer je container(s) geplaatst of gewisseld worden

  √ Zie wanneer je containers(s) geledigd worden

  √ De app is te downloaden in de app store & google play

  Containerservice

  Van Dalen biedt containerservice door heel Nederland. Alles wat te maken heeft met het verzamelen, opslaan, transporteren, scheiden en verwerken van afval behoort tot onze expertise.

  Rolcontainers

  Naast onze uitgebreide landelijke containerservice is er nóg een efficiënte manier om afval in te zamelen en af te voeren: de mobiele rolcontainer.

  Milieustraat

  In onze milieustraat kan iedereen op een verantwoorde wijze afval scheiden. Bij onze hoofdvestiging in Huissen hebben we de beschikking over een volwaardige milieustraat.

  Afvalrecycling

  Afvalrecycling maakt een mooie ontwikkeling door. Steeds meer bedrijven zetten zich in voor het nieuwe fenomeen: de circulaire economie.

  Afvalmanagmement

  Duurzaam leven en ondernemen lijkt een hele opgave. Maar voor elk soort afval is een economisch en milieukundig verantwoorde oplossing te vinden.

  Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven