Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Containerservice

Dé regionale en landelijke afvalexpert

Alles wat te maken heeft met het verzamelen, opslaan, transporteren, scheiden en verwerken van afval behoort tot de expertise van Van Dalen. Naast het leveren en ledigen van containers spant van Dalen zich maximaal in om toegevoegde waarden te leveren op het gebied van afvalpreventie, -reductie en -scheiding om dit vervolgens met de juiste inzamelmethodiek af te voeren. Via onze digitale omgeving wordt alle beschikbare informatie real-time verstrekt inclusief vracht/weegbonnen, orderstatus en planning, uiteraard is er ook een klantenapp beschikbaar. In overleg met de zakelijke opdrachtgever worden strategische doelen opgesteld met betrekking tot de afvalinzameling. Om deze doelen te bereiken heeft Van Dalen een aantal tools ontwikkeld waarmee in de praktijk een besparing tot 30% is aangetoond. Daarnaast beschikken we over een klanten app die de dienstverlening optimaliseert.

Afvalinzameling op maat

Van Dalen spant zicht maximaal om materialen zo veel mogelijk gescheiden in te zamelen om deze vervolgens te bewerken en terug te brengen als grondstof. Alle materialen moeten zoveel mogelijk worden gescheiden, zodat ze veilig en op de meest duurzame wijze kunnen worden verwerkt of hergebruikt. Van Dalen biedt daarom voor elke soort en hoeveelheid afval een oplossing op maat, waarbij een landelijk werkende (rol)containerservice en een regionaal werkende huisvuilophaaldienst elkaar perfect aanvullen. Of het nu gaat om bouw- en sloopafval, puin, groen- en tuinafval, huisvuil, glas, papier, textiel of chemisch afval: bij Van Dalen bent u voor álle afvalstromen aan het juiste adres!

Afvalcontainers en opslagcontainers

Elk type afval vraagt om een eigen manier van opslag en vervoer. Van Dalen biedt u daarom een ruime keuze in containersoorten en -maten. Ook hebben we voor specifiek afval altijd geschikte containers in diverse uitvoeringen. Zelfs voor het opslaan van uw voorraden of inboedels hebben we uitstekende oplossingen op basis van tijdelijke huur.

Online containerservice: gemak 3.0

Voor particulieren heeft Van Dalen een containerwebshop waarin u snel, online en tegen vaste prijzen de gewenste container kunt bestellen. Ook afrekenen doet u digitaal, dus gemakkelijker kan bijna niet! En om uw laatste beetje twijfel weg te nemen: bij ons krijgt u bij uw container gratis de beschikking over een aanhangwagen.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven