Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Containerservice

Van Dalen biedt containerservice door heel Nederland. Alles wat te maken heeft met het verzamelen, opslaan, transporteren, scheiden en verwerken van afval behoort tot onze expertise. Zo weet Van Dalen hoe jouw bedrijf kan verduurzamen en kosten kan besparen in de afvalverwerking.

Van Dalen: Regionaal en landelijke afvalexpert

Als afvalexpert weet Van Dalen alles over wat te maken heeft met afval. Het verzamelen, opslaan, transporteren, scheiden en verwerken van afval behoort allemaal tot onze expertise. Zo zet Van Dalen zich maximaal in om toegevoegde waarde te leveren op het gebied van afvalpreventie, -reductie en -scheiding. Van Dalen ziet de essentie in de juiste inzamelmethodiek.

 

Digitale omgeving voor afvalverwerking

Als afvalexpert biedt Van Dalen een digitale omgeving met alle beschikbare informatie die real-time wordt aangepast. Denk hierbij aan de vracht/weegbonnen, orderstatus en de planning van de containerservice. Ook is er een klantenapp beschikbaar die de dienstverlening van Van Dalen optimaliseert.

In overleg met de zakelijke opdrachtgever worden strategische doelen opgesteld met betrekking tot de afvalinzameling. Om de doelen te bereiken biedt Van Dalen een aantal tools. In de praktijk heeft Van Dalen zelfs een besparing van wel 30% kunnen aantonen. Zo biedt Van Dalen een containerservice met oog op verduurzaming.

 

Containerservice op maat

Bij Van Dalen zetten we ons in om materialen zo veel mogelijk gescheiden in te zamelen om deze vervolgens te bewerken en terug te brengen als grondstof. Door alle materialen zoveel mogelijk te scheiden, is het mogelijk om het afval veilig en op de meest duurzame wijze te verwerken of kan het worden hergebruikt. Dit maakt Van Dalen mogelijk door voor elk soort en hoeveelheid afval een oplossing op maat te bieden. Hierbij vult de landelijke werkende (rol)containerservice en de regionale werkende huisvuilophaaldienst perfect op aan. Of het nu gaat om bouw- en sloopafval, puin, groen- en tuinafval, huisvuil, glas, papier, textiel of chemisch afval: Bij Van Dalen ben je voor álle afvalstromen aan het juiste adres.

 

Opslagcontainer en container verhuur

Elk type afval vraagt om een eigen manier van opslag en vervoer. Met de containerservice is Van Dalen natuurlijk op de hoogte van alle ins- en outs betreft opslag en vervoer. Daarom biedt Van Dalen een ruime keuze in containersoorten en -maten. Zo zijn er al afvalcontainers van 3m3 tot 20m3. Ook biedt de containerservice altijd geschikte containers in diverse uitvoeringen. Daarnaast zijn er uitstekende oplossingen voor het opslaan van voorraden of inboedels.

 

Online containerservice: gemakkelijk en goedkoop

Gemakkelijk en snel een container huren? Voor particulieren heeft Van Dalen een containerwebshop waar gemakkelijk en snel online containers gehuurd kunnen worden. De containerservice wordt aangeboden met vaste prijzen voor de gewenste container. Het is zelfs mogelijk om de container binnen 24 uur te laten afleveren. Tot slot krijgt u bij het huren van een container, gratis de beschikking over een aanhangwagen.

 

 

 

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven