Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Containerservice

Van Dalen Groep biedt containerservice door heel Nederland. Alles wat te maken heeft met het verzamelen, opslaan, transporteren, scheiden en verwerken van afval behoort tot onze expertise. Zo weet Van Dalen hoe jouw bedrijf kan verduurzamen en kosten kan besparen in de afvalverwerking.

Particulieren en Bedrijven | Van Dalen

Van Dalen Groep is de expert in afvalverwerking door heel Nederland. Met hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verzamelen, opslaan, transporteren, scheiden en verwerken van afval helpen zij bedrijven om te verduurzamen en kosten te besparen. Voor het huren van een container verwijzen wij u naar www.vandalencontainers.nl.

De klanten app voor het huren van een container

Van Dalen Groep biedt een klantenapp die de afvalverwerking optimaliseert. In de app krijgt de gebruiker real-time informatie over de vracht- en weegbonnen, de orderstatus en de planning van de containerservice. De app biedt een efficiënt en gemakkelijk overzicht van de afvalverwerking en ondersteunt de zakelijke klanten bij het bereiken van hun strategische doelen op het gebied van afvalinzameling.

Onze klantenapp

√  Regel je eigen ledigingen

√ Plaats je eigen order

√ Zie wanneer je container(s) geplaatst of gewisseld worden

√ Zie wanneer je containers(s) geledigd worden

√ De app is te downloaden in de App Store & Google Play Store

Duurzaamheid

Als partner richt Van Dalen Groep zich op het maximaliseren van teruggave van materialen in de keten, waardoor er besparingen worden gerealiseerd. Het bedrijf bevordert een cultuurverandering waarin circulair denken centraal staat. Van Dalen Groep gaat niet alleen voor het opstellen van een plan, maar voert het ook daadwerkelijk uit en monitort het resultaat met een gebruiksvriendelijk KPI-dashboard.

Waarom een container bij Van Dalen Groep huren?

√ Binnen 1 dag geleverd

√ Gratis ophaalverzoek

√ Milieubewust

√ Een 9,4 klantbeoordeling 

√ Mag 4 weken blijven staan

√ Aantrekkelijke prijs

Nieuws

Opslagcontainer en container verhuur

Elk type afval vraagt om een eigen manier van opslag en vervoer. Met de containerservice is Van Dalen Groep natuurlijk op de hoogte van alle ins- en outs betreft opslag en vervoer. Daarom biedt Van Dalen een ruime keuze in containersoorten en -maten. Zo zijn er al afvalcontainers van 3m3 tot 20m3. Ook biedt de containerservice altijd geschikte containers in diverse uitvoeringen. Daarnaast zijn er uitstekende oplossingen voor het opslaan van voorraden of inboedels.

Wat kost een container waar gewoon alles in mag?

Helaas, er is geen container waar alles in mag, aangezien afval in Nederland gescheiden moet worden.

Bij Van Dalen Groep zijn we namelijk toegewijd om zoveel mogelijk materiaal in de keten terug te brengen, wat leidt tot besparing op nieuwe grondstoffen, energie en geld. Daarom is het scheiden van afval in Nederland verplicht en kunnen we u verschillende soorten containers aanbieden voor afval zoals bouw- en sloopafval, grofvuil, puin, hout, grondafval en groenafval. 

Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en beschikbare containers: www.vandalencontainers.nl.

Welke container moet ik kiezen?

De juiste container voor uw werkzaamheden hangt af van het soort afval dat vrijkomt. Bij Van Dalen Groep heeft u de keuze uit containers voor bouw- en sloopafval, grofvuil, puin, hout, grondafval en groenafval.

Voor bouw- en sloopwerkzaamheden is een bouw- en sloopafvalcontainer de juiste keuze. Voor verhuizingen en opruimingen is een grofvuilcontainer geschikt. Bij sloopwerkzaamheden is een puincontainer geschikt voor harde steensoorten en dakpannen. Als er veel hout vrijkomt bij het verbouwen of slopen, is een houtcontainer aan te raden. Voor graafwerkzaamheden in de tuin, zoals het graven van een zwembad, is een grondcontainer geschikt. Voor het aanpakken van de hele tuin is een groenafvalcontainer de juiste keuze.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en beschikbare containers: www.vandalencontainers.nl.

Welke formaat container heb ik nodig?

Het formaat van de container dat u nodig heeft, hangt af van de omvang en de aard van de werkzaamheden. Bij grotere bouwprojecten en sloopwerkzaamheden heeft u waarschijnlijk een groter formaat container nodig dan bij kleinere opruim- en tuinwerkzaamheden. Je kunt altijd laten adviseren door de specialisten van Van Dalen Groep Containers. 

Je kunt ons telefonisch bereiken op (026) 326 62 66 of je kunt een e-mail sturen naar containerservice@vandalengroep.nl.

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een container?

Om een container te plaatsen, hebt u vaak een vergunning nodig van de gemeente, vooral als deze op de openbare weg staat. Het is belangrijk om de aanvraag tijdig in te dienen, meestal duurt het twee weken. U moet een vergunning aanvragen voor “Tijdelijk Gebruik Gemeentegrond”. De kosten van de vergunning hangen af van de grootte van de container en de huurduur. De vergunning geldt voor alle containers en afvalstromen. Raadpleeg altijd uw gemeente over eventuele vergunningen en formulieren die u nodig heeft.

Voor meer informatie kun je naar onze container website: www.vandalencontainers.nl.

Containerservice

Van Dalen Groep biedt containerservice door heel Nederland. Alles wat te maken heeft met het verzamelen, opslaan, transporteren, scheiden en verwerken van afval behoort tot onze expertise.

Rolcontainers

Naast onze uitgebreide landelijke containerservice is er nóg een efficiënte manier om afval in te zamelen en af te voeren: de mobiele rolcontainer.

Milieustraat

In onze milieustraat kan iedereen op een verantwoorde wijze afval scheiden. Bij onze hoofdvestiging in Huissen hebben we de beschikking over een volwaardige milieustraat.

Afvalrecycling

Afvalrecycling maakt een mooie ontwikkeling door. Steeds meer bedrijven zetten zich in voor het nieuwe fenomeen: de circulaire economie.

Afvalmanagmement

Duurzaam leven en ondernemen lijkt een hele opgave. Maar voor elk soort afval is een economisch en milieukundig verantwoorde oplossing te vinden.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven