Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Milieustraat

In onze milieustraat kan iedereen op een verantwoorde wijze afval scheiden. Bij onze hoofdvestiging in Huissen hebben we de beschikking over een volwaardige milieustraat.

Milieustraat voor particulieren en bedrijven

Particulieren en bedrijven kunnen hier hun afval brengen. We hebben gescheiden containers voor de meeste gangbare afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, schoon puin, groen- en tuinafval, huisvuil, glas, papier, hout, kunststof, textiel of chemisch afval. Gaat het om klein chemisch afval (KCA)? Dan kan dit gratis worden afgeleverd.

Afval verwerking op verantwoorde wijze

In onze milieustraat zorgen we voor een verantwoorde afvalverwerking. Bij Van Dalen zetten we ons maximaal in om materialen zo veel mogelijk gescheiden in te zamelen om deze vervolgens te bewerken en terug te brengen als grondstof. Door alle materialen zoveel mogelijk te scheiden, is het mogelijk om het afval veilig en op de meest duurzame wijze te verwerken of kan het worden hergebruikt.

Openingstijden milieustraat Van Dalen in Huissen

Onze milieustraat is gevestigd op Veilingweg 8 in Huissen. De milieustraat is van maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 7:00 uur tot 13:00 uur. Zien wij u binnenkort? Samen kunnen we zorgen voor een schone leefomgeving.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven