Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Veegservice

Wij vegen graag de gehele regio schoon!

Op allerlei plekken zoals straten, trottoirs, fietspaden, parkeergarages, winkelcentra en bedrijfsterreinen blijft vuil achter en geeft onkruid en begroeiing vrij baan. Hierdoor neemt de levensduur van uw verharding en riolering sterk af. Door periodiek de voedingsbodem weg te nemen wordt bespaard op onderhoudskosten en dit is levensduur verlengend voor uw terrein. Wilt u dit voorkomen en de representativiteit bevorderen? Dan staat Van Dalen altijd paraat met haar grondige en punctuele veegservice. We voeren onze veegwerkzaamheden uit voor onder meer gemeenten, instellingen, bedrijven en aannemers. Daarbij kunnen we vertrouwen op een uitgebreide vloot van moderne veegwagens.

De beste machine voor de job

Van winkelcentrum tot parkeergarage en van station tot beursgebouw: er is eigenlijk geen oppervlak dat we niet kunnen reinigen. Ons motto ‘de beste machine voor de job’ maken we waar door de keuze uit een groot aantal professionele veegwagens in vele soorten en maten. Heeft u een groot project dat meerdere veeg- en zuigwagens tegelijk vereist? Geen probleem voor Van Dalen! Maar ook als u maar één veeg- of zuigwagen nodig heeft, kan dat prima op basis van een periodiek contract.

Uw project, onze veegservice

Voor welk project u onze veegservice ook inzet, we zorgen er uiteraard voor dat we bij uw planning en logistiek aansluiten. Zodat de voortgang geen seconde wordt belemmerd. Dat is bijvoorbeeld een must in de wegenbouw, waar frezen en vegen hand in hand gaan, terwijl ook elke oplevering veegschoon moet zijn. Om dit te garanderen zorgen we voor een doordachte planning en inzet van onze veeg- en zuigwagens en wegdekreinigers. Daarnaast kunnen we het veegvuil voor u afvoeren en op verantwoorde wijze verwerken. Maar waarvoor u ons ook inschakelt, we doen het het snel, betrouwbaar en met een minimum aan overlast.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven