Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Veegservice

Op allerlei plekken zoals straten, trottoirs, fietspaden, parkeergarages, winkelcentra en bedrijfsterreinen blijft vuil achter en geeft onkruid en begroeiing vrij baan. Hierdoor neemt de levensduur van uw verharding en riolering sterk af. Door periodiek de voedingsbodem weg te nemen wordt bespaard op onderhoudskosten en dit is levensduur verlengend voor uw terrein.

We maken de gehele regio schoon

De begroeiing en vervuiling tegen gaan op uw terrein? Van Dalen staat altijd voor u klaar om begroeiing te voorkomen en de representativiteit van uw terrein te bevorderen. Onze grondige en punctuele veegservice staat altijd paraat. We voeren onze veegwerkzaamheden uit voor onder meer: gemeenten, instellingen, bedrijven en aannemers. Daarbij kunt u vertrouwen op een uitgebreide vloot van moderne veegwagens.

Professionele veeg- en zuigwagens

Ons motto ‘de beste machine voor de job’ maken we waar door de keuze uit een groot aantal professionele veegwagens in vele soorten en maten. Van winkelcentrum tot parkeergarage en van station tot beursgebouw: er is eigenlijk geen oppervlak dat we niet kunnen reinigen. Heeft u een groot project dat meerdere veeg- en zuigwagens tegelijk vereist? Geen probleem voor Van Dalen! Maar ook als u maar één veeg- of zuigwagen nodig heeft, kan dat prima op basis van een periodiek contract.

De veegservice die aansluit op uw project

Voor welk project u onze veegservice ook inzet, we zorgen er uiteraard voor dat we bij uw planning en logistiek aansluiten. Zodat de voortgang geen seconde wordt belemmerd. Dat is bijvoorbeeld een must in de wegenbouw, waar frezen en vegen hand in hand gaan, terwijl ook elke oplevering veegschoon moet zijn. Om dit te garanderen zorgen we voor een doordachte planning en inzet van onze veeg- en zuigwagens en wegdekreinigers. Daarnaast kunnen we het veegvuil voor u afvoeren en op verantwoorde wijze verwerken. Waarvoor u ons ook inschakelt, we doen het snel, betrouwbaar en met een minimum aan overlast.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven