Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Veegservice

Op allerlei plekken zoals straten, trottoirs, fietspaden, parkeergarages, winkelcentra en bedrijfsterreinen blijft vuil achter en geeft onkruid en begroeiing vrij baan. Hierdoor neemt de levensduur van uw verharding en riolering sterk af. Door periodiek de voedingsbodem weg te nemen wordt bespaard op onderhoudskosten en dit is levensduur verlengend voor uw terrein.

Onze veegservice richt zich op het snel en efficiënt verwijderen van zwerfvuil en ander vuil op uw locatie. Of u nu een winkelcentrum, parkeerplaats of industrieterrein beheert, wij zijn er om uw buitenruimte op te frissen en schoon te houden. 

Dankzij onze veegservice bent u er zeker van dat uw buitenruimte schoon en hygiënisch is. Zo worden bezoekers en klanten verwelkomd en aangemoedigd om terug te komen. Lees verder om erachter te komen hoe wij uw buitenruimte schoon kunnen houden.

Veegservice

Waarom kiezen voor de veegservice van Van Dalen Groep

Onze ervaren en professionele medewerkers zijn uitgerust met de modernste apparatuur en technieken. Dit stelt hen in staat uw ruimte snel en grondig schoon te maken. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij uw ruimte schoonhouden.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan flexibiliteit en klanttevredenheid. Wij bieden onze veegdiensten aan op basis van uw specifieke behoeften en eisen. Daarbij staan wij altijd klaar om u te helpen waar nodig. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in de schoonmaakbranche kunt u erop vertrouwen dat wij altijd vakkundig en betrouwbaar werk leveren.

Kortom, door te kiezen voor de veegservice van Van Dalen Groep bent u verzekerd van een snelle, effectieve en professionele schoonmaak. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsvoering.

Onze aanpak: efficiënte en grondige veegservice

Wij begrijpen het belang van een schone en opgeruimde binnen en buiten omgeving. Onze veegservice is er dan ook op gericht om stof, vuil en puin efficiënt en grondig in en om uw pand te verwijderen. Daarbij zijn onze medewerkers gekwalificeerd en getraind in het gebruik van moderne en effectieve veegmachines. Hierdoor kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Onze aanpak is gericht op het snel en efficiënt verwijderen van vuil, waarbij we er altijd voor zorgen dat we met de hoogste kwaliteit schoonmaken. Daarbij werkt ons team nauw met u samen om ervoor te zorgen dat alle verwachtingen worden overtroffen. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Ook zorgen wij ervoor dat uw pand er altijd schoon en netjes uitziet, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Reiniging | Van Dalen

Onze moderne veegtechnieken en materieel

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van vegen. Daarom gebruiken wij uitsluitend moderne en efficiënte machines en apparatuur om uw buitenruimte grondig te reinigen. Het maakt daarbij niet uit of wij uw parkeerplaats, opritten, wegen of paden moeten vegen. Met onze machines krijgen wij uw buitenruimte gegarandeerd weer sprankelend schoon. 

Onze speciaal aangeschafte apparatuur is speciaal ontworpen om snel en effectief te werken. Dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de veegservice. Kortom, met onze moderne veegtechnieken en apparatuur garanderen wij u een grondige en efficiënte veegservice.

Mocht u nog vragen hebben over onze veegservice, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over onze veegservice

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen en antwoorden over onze veegservice:

Wat is inbegrepen in jullie veegservice?

Onze veegservice omvat het grondig vegen van uw parkeerplaatsen, opritten, trottoirs, en andere terreinen. Ook zorgen wij voor het verwijderen van zwerfvuil en afval.

Wat is jullie werkgebied?

Onze veegservice is beschikbaar in de gehele regio van de Van Dalen Groep. Neem gerust contact met ons op om te bevestigen of wij uw locatie kunnen bedienen.

Hoe vaak komen jullie vegen?

Dit is afhankelijk van uw specifieke veegbehoefte. We bieden zowel regelmatige wekelijkse of maandelijkse veegdiensten.

Wat zijn jullie tarieven voor veegwerkzaamheden?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de frequentie en omvang van de door u gewenste veegservice. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoe garanderen jullie het kwaliteitsniveau van jullie veegdiensten?

Onze medewerkers zijn getraind en ervaren in het uitvoeren van grondige en efficiënte veegdiensten. Bovendien maken wij gebruik van moderne veegtechnieken en apparatuur om ervoor te zorgen dat elke klus op professionele wijze wordt geklaard.

Kunnen jullie ook buiten reguliere werktijden vegen?

Ja, wij bieden flexibele veegdiensten die kunnen worden aangepast aan uw specifieke schema en tijdspanne.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven