Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Ontstoppingsdienst

Veegservice

Kolkenzuiger

Reiniging

Vegen, ontstoppen en kolkenzuigen in de regio Huissen

Elke vorm van professionele reiniging, zowel voor particulieren als bedrijven, ligt in de ervaren en vertrouwde handen van Van Dalen. Onze divisie Reiniging staat altijd 100% voor u klaar met drie belangrijke services: een ontstoppingsservice, een kolkenzuiger en een veegservice.

Voor deze services zetten we het modernste materieel in, waarmee we ons werk snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Zo weet u zeker dat elke (dreigende) verstopping of straat- en vloervervuiling razendsnel voor u wordt opgelost – in alle 43 regio’s waarin we actief zijn, dus ook in Huissen en omgeving!

Professionele reiniging van uw gebouwen en terreinen

Bij ons vindt u een compleet aanbod van diensten om uw gebouwen, terreinen en infrastructuur efficiënt en professioneel te laten reinigen. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers pakken uw schoonmaakproblemen grondig en effectief aan. Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over verstoppingen, optrekkend vuil of vervuilde oppervlakken.

Wij geloven in een duurzame en milieubewuste aanpak van onze diensten. Daarom doen wij er alles aan om uw pand en omgeving op een verantwoorde manier schoon te maken. Onze diensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften en eisen van elke klant. Zo bieden wij altijd een passende oplossing voor elk schoonmaakprobleem.

Vegen, ontstoppen, kolkenzuigen, ontruimen en evenementen

Van Dalen Groep biedt u een totaaloplossing voor alle schoonmaak behoeften. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in vijf kerngebieden met betrekking tot reiniging. Dit omvat vegen, ontstoppen, kolken reinigen, ontruimen en evenementenreiniging. Zodoende garanderen wij een grondige en efficiënte aanpak van uw schoonmaakproblemen. Hierbij vormen verstoppingen, optrekkend vuil en vervuilde oppervlakken geen belemmering.

Veegservice

Veegservice

Onze veegservice is opgezet om uw buitenomgeving en binnenruimtes grondig en efficiënt te reinigen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over stof, bladeren en ander vuil.

Onze veegmachines zijn uitgerust met de modernste technologieën, waardoor we zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen snel en gemakkelijk kunnen verwijderen. Daarbij zijn onze medewerkers getraind en ervaren in het uitvoeren van veegwerkzaamheden. Dit garandeert een professionele en grondige aanpak.

Kortom, onze veegdiensten zorgen ervoor dat uw omgeving altijd schoon en netjes blijft. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om parkeerplaatsen, straten, trottoirs of binnenruimtes.

Ontstoppingsdienst

Wij bieden 24/7 professionele en efficiënte ontstoppingsdienst aan bedrijven, particulieren en instellingen. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers beschikken over de benodigde kennis en apparatuur. Zo lossen wij elke verstopping snel en effectief op, ongeacht de locatie of omvang van het probleem.

Onze ontstoppingsdienst is ten alle tijden beschikbaar. Ook kunnen wij snel en adequaat handelen in zowel normale situaties als in noodgevallen. Daarnaast bieden wij riool- en camera-inspecties en preventieve reiniging van uw terrein riolen. Daarbij streven wij er altijd naar om verstoppingen en geur- en stankproblemen verantwoord op te lossen. Dit zonder milieuschade te veroorzaken.

Reiniging | Van Dalen

Kolkenzuigen

Ook bieden wij een uitgebreide kolkenreinigingsdienst voor een efficiënte en grondige reiniging van uw riolen en afvoerleidingen. Onze kolkenzuigers zijn speciaal ontworpen om verstoppingen, vuil en puin efficiënt te verwijderen. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben inmiddels jarenlange ervaring met het oplossen van kolkenproblemen. Daarnaast weten ze precies hoe ze uw verstoppingen en vuilophopingen het beste kunnen verwijderen.

Met onze kolkenzuigers en de nieuwste technologieën zorgen wij voor een grondige reiniging van uw afvoer en riool. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelende geuren, overstromingen of wateroverlast. Daarbij zijn onze diensten geschikt voor zowel particuliere klanten als bedrijven en instellingen. Op die manier kunnen wij altijd een oplossing bieden die past bij uw specifieke behoeften.

Ontruimen

Wij zijn een betrouwbare partner voor professionele ontruimingsdiensten. Ons ervaren en gekwalificeerde team beschikt daarbij over de nodige middelen. Bovendien kunnen wij elke ontruimingsopdracht efficiënt en grondig uitvoeren.

Of het nu gaat om de ontruiming van een woonhuis, kantoorgebouw of commerciële ruimte, wij staan altijd voor u klaar. Wij begrijpen hoe stressvol en emotioneel het proces van ontruimen kan zijn. Om die reden streven wij altijd naar een persoonlijke en menselijke benadering.

Wij geloven in een duurzame en milieubewuste aanpak van onze diensten en stellen alles in het werk om uw pand en omgeving op verantwoorde wijze te ontruimen.

van-dalen-groep-ontruimingen
van-dalen-groep-evenementenreiniging

Evenementenreiniging

Van Dalen Groep biedt professionele en efficiënte reinigingsdiensten voor evenementen. Ons ervaren personeel is gespecialiseerd in het reinigen van locaties na afloop van evenementen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het opruimen van rommel en het schoonmaken van vervuilde oppervlakken.

Met onze schoonmaakservice voor evenementen kunt u rekenen op een snelle en grondige aanpak van uw schoonmaakproblemen. Of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een groot festival, onze medewerkers staan altijd voor u klaar. 

Heeft u naast evenementenreiniging ook rijplaten nodig? Ook dan helpen wij u graag. Zo kunt u onze rijplaten bijvoorbeeld gebruiken om afval te vervoeren en materieel te verplaatsen.

Voordelen van onze diensten

Wij zijn trots op de kwaliteit en effectiviteit van onze diensten. Daarnaast ervaren onze klanten veel voordelen. Hieronder bespreken we enkele van deze voordelen:

  • Grondige reiniging: Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers pakken uw schoonmaakproblemen grondig en effectief aan. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over verstoppingen, optrekkend vuil of vervuilde oppervlakken.
  • Duurzame en milieubewuste aanpak: Wij geloven in een duurzame en milieubewuste aanpak van onze diensten. Wij stellen dan ook alles in werking om uw eigendom en omgeving op een verantwoorde manier te reinigen.
  • Afgestemd op specifieke behoeften: Onze diensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften en eisen van elke klant. Op deze wijze bieden wij altijd een passende oplossing voor elk schoonmaakprobleem.
  • Efficiëntie en professionaliteit: We streven naar efficiëntie en professionaliteit in alles wat we doen. Om die reden bieden we altijd een snelle en betrouwbare service.

Bij Van Dalen Groep bent u verzekerd van hoogwaardige schoonmaakdiensten die aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Laat ons uw schoonmaakproblemen oplossen zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is.

Contact opnemen voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat u graag te woord om u te helpen met uw reinigingsprobleem. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met u een efficiënte en effectieve oplossing kunnen bieden.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven