Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Weg- en rioolconstructies

 

 

Er wordt in Nederland heel wat water afgevoerd, voornamelijk regenwater en afvalwater. Dat dit water ‘automatisch’ terechtkomt in het riool, is te danken aan een immense ondergrondse infrastructuur, waarop vrijwel alle particulieren en bedrijven zijn aangesloten. Om deze infrastructuur te onderhouden, uit te breiden en/of te innoveren is veel expertise vereist. En die is volop aanwezig bij Van Dalen Groep.

 

Onderhoud en reiniging rioleringssystemen

Al tientallen jaren houdt Van Dalen Groep zich bezig met de aanleg, het onderhoud en de reiniging van rioleringssystemen. Van Dalen Groep heeft hiervoor alle disciplines in huis en beschikt over de juiste tools en machines om deze omvangrijke service optimaal te kunnen bieden. Dat geldt voor alle gangbare systemen, dus van traditionele enkelvoudige buizen tot eigentijdse gescheiden buizen.

Riolering bedrijf bij u in de buurt

Het is van belang dat het rioleringssysteem beheersbaar blijft. Zo biedt Van Dalen Groep ook het nodige onderhoud. Dankzij onze expertise zijn we in staat om zelfs de meest complexe rioleringssystemen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Dit doen we niet alleen in Huissen, maar dit doen we in vele andere regio’s in Nederland.

Grond-, weg- en waterbouw
MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Partner die meedenkt

Als bedrijf wil je graag samenwerken met een partner die niet alleen de opdracht uitvoert, maar die ook meedenkt. Bij Van Dalen Groep is dat precies wat ze doen. We beschouwen onszelf niet als een simpele uitvoerder, maar als een strategische partner die meedenkt en oplossingen biedt. Van Dalen Groep streeft ernaar om samen met hun klanten op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor hun specifieke situatie en uitdagingen. Hierdoor ontstaat een productieve samenwerking waarbij ze gezamenlijk het beste resultaat realiseren.

Duurzaamheid

Bij Van Dalen Groep nemen we duurzaamheid serieus en willen we een actieve rol spelen in de verduurzaming van weg- en rioolconstructies. Dit doen we door duurzame producten en technieken te gebruiken, energie-efficiënte apparatuur en voertuigen in te zetten en afval en grondstoffen te recyclen. Ook bevorderen we het gebruik van hernieuwbare energie en verminderen we de milieubelasting door de inzet van groene technieken. Hierdoor dragen we bij aan een schonere en gezondere leefomgeving voor nu en in de toekomst.

Waarom voor Van Dalen Groep kiezen?

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven en particulieren kiezen voor Van Dalen Groep als hun partner in weg- en rioolconstructies:

Expertise: Van Dalen Groep beschikt over vele jaren ervaring en expertise in de branche, waardoor we klanten kunnen bieden wat ze nodig hebben en verwachten.

Innovatie: Van Dalen Groep blijft altijd op zoek naar nieuwe en efficiëntere manieren om projecten uit te voeren, waardoor we klanten kunnen bieden wat ze verwachten en meer.

Klantgericht: Van Dalen Groep is klantgericht en streeft er altijd naar om te voldoen aan de verwachtingen en specifieke wensen van de klant.

Integriteit: Van Dalen Groep staat bekend om haar integriteit en betrouwbaarheid, waardoor klanten er zeker van kunnen zijn dat ze de juiste keuze maken.

Duurzaamheid: Van Dalen Groep is toegewijd aan duurzaamheid en streeft ernaar om duurzame oplossingen aan te bieden voor weg- en rioolconstructies.

Door deze combinatie van expertise, innovatie, klantgerichtheid, integriteit en duurzaamheid, is Van Dalen Groep de geschikte partner voor weg- en rioolconstructies.

Wat is het specialisme van Van Dalen Groep op het gebied van weg- en rioolconstructies?

Van Dalen Groep is een expert in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van weg- en rioolconstructies. We beschikken over de benodigde expertise en machines om zelfs de meest complexe projecten uit te voeren.

Hoe garandeert Van Dalen Groep duurzaamheid in weg- en rioolconstructies?

Van Dalen Groep streeft naar duurzaamheid in alle projecten door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en technieken, zoals bijvoorbeeld de inzet van regenwaterberging. We houden ook rekening met de levensduur van de constructies en zoeken altijd naar manieren om deze zo efficiënt mogelijk te onderhouden.

Wat is het meerjarig onderhoudsplan van Van Dalen Groep voor weg- en rioolconstructies?

Van Dalen Groep biedt klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan een meerjarig onderhoudsplan. Hierbij worden afspraken gemaakt over frequentie en aard van het onderhoud, zodat de constructies in optimale staat blijven. Het meerjarig onderhoudsplan zorgt voor duidelijkheid en voorkomt vervelende verrassingen in de toekomst.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven