Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Weg- en rioolconstructies

Er wordt in Nederland heel wat water afgevoerd, voornamelijk regenwater en afvalwater. Dat dit water ‘automatisch’ terechtkomt in het riool, is te danken aan een immense ondergrondse infrastructuur, waarop vrijwel alle particulieren en bedrijven zijn aangesloten. Om deze infrastructuur te onderhouden, uit te breiden en/of te innoveren is veel expertise vereist. En die is volop aanwezig bij Van Dalen.

Onderhoud en reiniging rioleringssystemen

Al tientallen jaren houdt Van Dalen zich bezig met de aanleg, het onderhoud en de reiniging van rioleringssystemen. Van Dalen heeft hiervoor alle disciplines in huis en beschikt over de juiste tools en machines om deze omvangrijke service optimaal te kunnen bieden. Dat geldt voor alle gangbare systemen, dus van traditionele enkelvoudige buizen tot eigentijdse gescheiden buizen.

Riolering bedrijf bij u in de buurt

Het is van belang dat het rioleringssysteem beheersbaar blijft. Zo biedt Van Dalen ook het nodige onderhoud. Dankzij onze expertise zijn we instaat om zelfs de meest complexe rioleringssystemen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Dit doen we niet alleen in Huissen, maar dit doen we in vele andere regio’s in Nederland.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven