Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Grond-, weg- en waterbouw

Bodemsanering

Weg- en rioolconstructies

Infra

Uw infra up-to-date

Het wordt in Nederland steeds drukker boven en onder de grond. Kabels, afvoersystemen, leidingen, straten, bruggen, dijken en nog veel meer: bijna ongemerkt doen ze dagelijks hun werk. Particulieren en bedrijven rekenen er ook op dat het allemaal vlekkeloos functioneert.

Met de professionele ondersteuning van Van Dalen heeft u die zekerheid zonder meer! Wij zijn al vele decennia dé expert als het gaat om boven- en ondergrondse infrastructuren, vele typen bodemsanering en alle gangbare rioleringssystemen. Daarbij leveren wij altijd maatwerk dat erop gemaakt is om lang, héél lang mee te gaan.

Onderhoud en inspectie van infrastructuur door Van Dalen Groep

Het wordt in Nederland steeds drukker boven en onder de grond. Kabels, afvoersystemen, leidingen, straten, bruggen, dijken en nog veel meer: bijna ongemerkt doen ze dagelijks hun werk. Particulieren en bedrijven rekenen er ook op dat het allemaal vlekkeloos functioneert.

Met de professionele ondersteuning van Van Dalen Groep heeft u die zekerheid zonder meer! Wij zijn al vele decennia dé expert als het gaat om boven- en ondergrondse infrastructuren, vele typen bodemsanering en alle gangbare rioleringssystemen. Daarbij leveren wij altijd maatwerk dat erop gemaakt is om lang mee te gaan.

Infra | Van Dalen

Meerjarige onderhoudsplan bij Van Dalen Groep

Omdat we de waarde van een goed en duurzaam ontwerp inzien, bieden we ook meerjarige onderhoudsplannen aan. Hiermee kunt u ervan verzekerd zijn dat uw infrastructuren in topconditie blijven en optimaal functioneren. Hierdoor bent u beter voorbereid op veranderingen in de omgeving en kunt u kosten en onnodige uitval voorkomen. Onze experts bekijken regelmatig de infrastructuur en geven advies op het gebied van onderhoud en vervanging, zodat u altijd up-to-date bent. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een meerjarig onderhoudsplan.

De partner voor het complete proces

Bij Van Dalen Groep zijn we niet alleen experts in infrastructuur, bodemsanering en rioleringssystemen, maar zijn we ook betrokken bij elk project vanaf het begin tot het einde. Onze medewerkers werken nauw samen met bouwteams en nemen het ontwerpen voor onze rekening, waardoor we altijd integraal betrokken zijn bij de realisatie van uw project. 

Van het plaatsen van één stoeptegel tot de realisatie van complete woonwijken en industrieterreinen, we hebben de kennis en ervaring om uw project succesvol af te ronden. Onze experts bekijken regelmatig de infrastructuur en geven advies op het gebied van onderhoud en vervanging, zodat u altijd up-to-date bent. Kortom, met Van Dalen Groep bent u verzekerd van een partner die meedenkt en uw project tot een succes maakt!

Bodemsanering

Precisie en efficiëntie met GPS-maatvoering bij Van Dalen Groep

Van Dalen Groep maakt gebruik van geavanceerde GPS-maatvoering in haar werkzaamheden. Hierdoor kunnen we nauwkeurig en efficiënt werken en is er altijd sprake van precisie in onze projecten. Onze klanten waarderen onze toewijding aan precisie en kwaliteit en zijn verzekerd van een optimaal resultaat, elke keer weer.

Grond,- weg- en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw (GWW) is een bekende term in de civiele techniek. Het is ook wel een speciale tak in de bouwwereld.

Bodemsanering

Wie in Nederland iets wil bouwen of aanleggen, kan niet zomaar met zijn spa de grond in. Eerst moet vaststaan dat die grond schoon genoeg is, en dat is op veel plaatsen niet het geval. Dan is het tijd voor experts, want het verantwoord saneren van grond is een vak apart.

Weg- en rioolconstructies

Er wordt in Nederland heel wat water afgevoerd, voornamelijk regenwater en afvalwater. Dat dit water ‘automatisch’ terechtkomt in het riool, is te danken aan een immense ondergrondse infrastructuur, waarop vrijwel alle particulieren en bedrijven zijn aangesloten.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven