Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Afvalmanagement

 

Duurzaam leven en ondernemen lijkt een hele opgave. Maar voor elk soort afval is een economisch en milieukundig verantwoorde oplossing te vinden. Maar door onze kennis, ervaring en techniek te bundelen, kunnen we zeer gericht advies bieden.

Reiniging | Van Dalen

Afvalstromen in kaart voor optimale afvalmanagement

Met de speciale en zelf ontwikkelde rapportagetools kunnen we snel en op maat afvalstromen in kaart brengen en deze blijven monitoren. Daarmee zorgen we voor verlaging van bedrijfskosten. Daarnaast kunnen materialen weer in keten worden teruggebracht, wat weer de circulaire economie bevorderd en milieubelasting beperkt. 

Vrijblijvende afvalscan

Onze ervaring is dat bij iedere onderneming winst te behalen valt. Daarom bieden wij een vrijblijvende afvalscan aan, waarbij er een zorgvuldige analyse wordt gemaakt van de afvalstromen en werkwijzen. Deze analyse biedt inzicht in de mogelijkheden tot besparingen en verduurzaming. Na de inventarisatie wordt er in overleg een plan van aanpak opgesteld.

Compleet plan van aanpak voor de optimale afvalmanagement

In het afvalmanagement plan van aanpak staan onder andere strategische doelen, verantwoordelijkheden en contact momenten vastgelegd. Met het door ons ontwikkelde KPI-dashboard kan er in één oogopslag de gestelde doelen worden gemonitord.

Zo wordt het inzichtelijk wat er nodig is om de bedrijfskosten te verlagen en meer te kunnen verduurzamen. Verduurzamen maak je makkelijker en inzichtelijker met Van Dalen Groep. 

Nieuws
Containers | Van Dalen

Van Dalen Groep – Experts in Afvalmanagement en Circulaire Economie

Van Dalen Groep is gespecialiseerd in afvalmanagement en biedt haar klanten de beste oplossingen voor hun afvalstromen. Onze jarenlange ervaring en expertise in combinatie met onze zelf ontwikkelde rapportagetools zorgen ervoor dat we op maat advies kunnen geven.

Met onze vrijblijvende afvalscan brengen we de afvalstromen van uw bedrijf in kaart. Hierdoor krijgt u inzicht in de mogelijkheden tot besparingen en verduurzaming. Hierna stellen wij, in samenwerking met u, een compleet plan van aanpak op voor de optimale afvalmanagement.

Met het door ons ontwikkelde KPI-dashboard is het eenvoudig om de gestelde doelen te monitoren en te zien wat er nodig is om uw bedrijfskosten te verlagen en verder te verduurzamen.

Van Dalen Groep is uw partner voor een duurzame toekomst!

Containerservice

Van Dalen Groep biedt containerservice door heel Nederland. Alles wat te maken heeft met het verzamelen, opslaan, transporteren, scheiden en verwerken van afval behoort tot onze expertise.

Rolcontainers

Naast onze uitgebreide landelijke containerservice is er nóg een efficiënte manier om afval in te zamelen en af te voeren: de mobiele rolcontainer.

Milieustraat

In onze milieustraat kan iedereen op een verantwoorde wijze afval scheiden. Bij onze hoofdvestiging in Huissen hebben we de beschikking over een volwaardige milieustraat.

Afvalrecycling

Afvalrecycling maakt een mooie ontwikkeling door. Steeds meer bedrijven zetten zich in voor het nieuwe fenomeen: de circulaire economie.

Afvalmanagement

Duurzaam leven en ondernemen lijkt een hele opgave. Maar voor elk soort afval is een economisch en milieukundig verantwoorde oplossing te vinden.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven