Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Afvalmanagement

Duurzaam leven en ondernemen lijkt een hele opgave. Maar voor elk soort afval is een economisch en milieukundig verantwoorde oplossing te vinden. Maar door onze kennis, ervaring en techniek te bundelen, kunnen we zeer gericht advies bieden.

Afvalstromen in kaart voor optimale afvalmanagement

Met de speciale en zelf ontwikkelde rapportagetools kunnen we snel en op maat afvalstromen in kaart brengen én deze blijven monitoren. Daarmee zorgen we voor verlaging van bedrijfskosten. Daarnaast kunnen materialen weer in keten worden teruggebracht, wat weer de circulaire economie bevorderd en milieubelasting beperkt.

Vrijblijvende afvalscan

Onze ervaring is dat bij iedere onderneming winst te behalen valt. Daarom bieden wij een vrijblijvende afvalscan aan, waarbij er een zorgvuldige analyse wordt gemaakt van de afvalstromen en werkwijzen. Deze analyse biedt inzicht in de mogelijkheden tot besparingen en verduurzaming. Na de inventarisatie wordt er in overleg een plan van aanpak opgesteld.

Compleet plan van aanpak voor de optimale afvalmanagement

In het afvalmanagement plan van aanpak staan onder andere strategische doelen, verantwoordelijkheden en contact momenten vastgelegd. Met het door ons ontwikkelde KPI-dashboard kan er in één oogopslag de gestelde doelen worden gemonitord.

Zo wordt het inzichtelijk wat er nodig is om de bedrijfskosten te verlagen en meer te kunnen verduurzamen. Verduurzamen maak je makkelijker en inzichtelijker met Van Dalen.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven