Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Ontruimingen door Van Dalen Groep

 

Van Dalen Groep biedt een snelle, efficiënte en persoonlijke oplossing voor ontruimingen. Wij begrijpen dat een ontruiming een stressvolle en emotionele tijd is en willen u helpen deze zo soepel mogelijk te doorlopen.

Onze deskundige en ervaren teamleden zijn 24/7 beschikbaar om u bij elke stap van het ontruimingsproces bij te staan. Van het verzamelen van spullen tot het verwijderen van bezittingen, wij zijn er om u te ondersteunen. 

Kies voor de geruststellende zekerheid van Van Dalen Groep en kies voor vertrouwde handen bij uw ontruiming.

 

Waarom kiezen voor de ontruimingsdiensten van Van Dalen Groep?

 

Er zijn vele redenen waarom mensen kiezen voor de ontruimingsdiensten van Van Dalen Groep. Onze jarenlange ervaring, expertise en professionaliteit staan namelijk garant voor een snelle en efficiënte oplossing in iedere ontruiming situatie. Onze deskundige en ervaren medewerkers beschikken bovendien over de modernste apparatuur en technieken. Dit zorgt ervoor dat elke ontruiming snel en grondig kan worden uitgevoerd.

Van Dalen Groep staat bekend om een hoge kwaliteit van dienstverlening waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat. Zo zijn onze ontruimingsdiensten betaalbaar en wordt er altijd rekening gehouden met de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

van-dalen-groep-ontruimingen
Onze aanpak bij ontruimingen

Bij Van Dalen Groep begrijpen we dat een ontruiming een emotioneel en ingrijpend proces kan zijn. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid en garanderen wij een snelle, efficiënte en persoonlijke aanpak. Onze ontruimingsdiensten worden uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren professionals die uw situatie begrijpen. Bovendien zullen zij de ontruiming met zorg en respect uitvoeren.

Onze aanpak is altijd gericht op het vinden van een duurzame en haalbare oplossing voor uw situatie. Dit betekent dat wij er altijd naar streven om een ontruiming zonder geweld en gedwongen ingrepen te laten verlopen. Wij geloven dat een gezamenlijke en respectvolle aanpak leidt tot een snellere en minder stressvolle oplossing. Niet alleen voor u, maar ook voor de betrokken partijen.

Bij Van Dalen Groep staan wij altijd klaar om u te helpen bij het uitvoeren van een ontruiming. Onze ontruimingsdiensten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met politie, gemeenten, woningbouwverenigingen en andere betrokken partijen. Wij garanderen dat wij altijd professioneel, discreet en efficiënt te werk gaan.

 

Onze dienstverlening en ontruimingsdiensten

 

Bij Van Dalen Groep kunt u rekenen op een totaalaanpak. Onze ontruimingsdiensten zijn compleet en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering. Wij verzorgen namelijk alles van A tot Z. Van het verwijderen van overtollig meubilair en puin tot het schoonmaken van het pand en het opleveren van een leeg en opgeruimd pand.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om specifieke wensen en eisen op te nemen in onze dienstverlening. Op die manier kunnen wij precies aan uw wensen en eisen voldoen. Daarbij staan wij bekend om onze snelle en efficiënte werkwijze en werken wij altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

 

 

Particulieren en Bedrijven | Van Dalen

Veelgestelde vragen over onze ontruimingsdiensten

 

Er komen regelmatig vragen binnen omtrent de ontruimingsdiensten van Van Dalen Groep. Om uw vragen te beantwoorden hebben wij een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen. Mocht u nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat is het verschil tussen ontruiming en verhuizing?
Een ontruiming wordt uitgevoerd wanneer iemand zijn woning of bedrijfspand moet verlaten. Daarentegen wordt een verhuizing uitgevoerd wanneer iemand naar een andere locatie verhuist.
Wat doet Van Dalen Groep tijdens een ontruiming?
Bij een ontruiming verzorgen wij de gehele verplaatsing van meubels en inboedel naar de nieuwe locatie of naar een opslagplaats. Daarbij zorgen wij ervoor dat alle spullen veilig en zorgvuldig worden vervoerd en op de juiste locatie worden geplaatst.
Wie betaalt voor een ontruiming?
De kosten van een ontruiming kunnen variëren, afhankelijk van de situatie en de omvang van de verhuizing. In sommige gevallen worden de kosten vergoed door de verhuurder of de overheid; in andere gevallen betaalt de huurder het zelf.
Hoe lang duurt een ontruiming gemiddeld?
Het duurt gemiddeld één tot drie dagen om een woning of bedrijfspand volledig te ontruimen. Dit hangt natuurlijk sterk af van de grootte en de hoeveelheid spullen.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven