Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Grond-, weg- en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw (GWW) is een bekende term in de civiele techniek. Het is ook wel een speciale tak in de bouwwereld. GWW heeft betrekking op het plannen, ontwerpen en uitvoeren van kleinschalige projecten. Iedereen maakt hier gebruik van. Denk hierbij aan het wegennet, dijken, kanalen en bruggen.

GGW en civiele techniek

Civiele techniek is de wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten die in de grond vastzitten. Je hoeft maar twee stappen buiten de deur te zetten om te merken wat de rol van civiele techniek in ons leven is. Overal om ons heen komen we infrastructuren tegen, variërend van wegen tot waterwegen en van riolering tot sluizen. Bijna alles wat nodig is om veilig over straat te gaan en de maatschappij te laten draaien, is terug te voeren op civiele vraagstukken en duurzame infrastructuren. Nederland – dus ook de regio Arnhem en Nijmegen – kan niet zonder. Van Dalen speelt hierin vaak een inspirerende rol.

Al vele jaren thuis in (her)inrichting van infrastructuren

Van Dalen is gespecialiseerd in het creëren en onderhouden van slimme oplossingen voor civiele vraagstukken. Met onze ervaring zijn we een solide partner voor onze opdrachtgevers. We hebben dan ook alles in huis voor het maken en onderhouden van boven- en ondergrondse infrastructuren. Die combinatie zorgt ervoor dat Van Dalen elk jaar weer vele succesvolle projecten realiseert, variërend qua omvang en complexiteit.

Naast de uitvoerende werkzaamheden is Van Dalen sterk in het (mee)ontwerpen van de boven-en ondergrondse infrastructuur vanaf de voorfase. Zo kunnen we oplossingen aandragen die zowel effectief als rendabel zijn. Daarbij denken we aan alles en zien we niets over het hoofd. We ontzorgen u graag op alle denkbare (deel)gebieden, waardoor we veel projectspanning kunnen wegnemen.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven