Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Grond-, weg- en waterbouw

 

 

Grond-, weg- en waterbouw (GWW) is een bekende term in de civiele techniek. Het is ook wel een speciale tak in de bouwwereld. GWW heeft betrekking op het plannen, ontwerpen en uitvoeren van kleinschalige projecten. Iedereen maakt hier gebruik van. Denk hierbij aan het wegennet, dijken, kanalen en bruggen.

GGW en civiele techniek

Civiele techniek is de wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten die in de grond vastzitten. Je hoeft maar twee stappen buiten de deur te zetten om te merken wat de rol van civiele techniek in ons leven is. Overal om ons heen komen we infrastructuren tegen, variërend van wegen tot waterwegen en van riolering tot sluizen. Bijna alles wat nodig is om veilig over straat te gaan en de maatschappij te laten draaien, is terug te voeren op civiele vraagstukken en duurzame infrastructuren. Nederland – dus ook de regio Arnhem en Nijmegen – kan niet zonder. Van Dalen Groep speelt hierin vaak een inspirerende rol.

Particulieren en Bedrijven | Van Dalen
Vacatures

Al vele jaren thuis in (her)inrichting van infrastructuren

Van Dalen Groep is gespecialiseerd in het creëren en onderhouden van slimme oplossingen voor civiele vraagstukken. Met onze ervaring zijn we een solide partner voor onze opdrachtgevers. We hebben dan ook alles in huis voor het maken en onderhouden van boven- en ondergrondse infrastructuren. Die combinatie zorgt ervoor dat Van Dalen Groep elk jaar weer vele succesvolle projecten realiseert, variërend qua omvang en complexiteit.

Naast de uitvoerende werkzaamheden is Van Dalen Groep sterk in het (mee)ontwerpen van de boven-en ondergrondse infrastructuur vanaf de voorfase. Zo kunnen we oplossingen aandragen die zowel effectief als rendabel zijn. Daarbij denken we aan alles en zien we niets over het hoofd. We ontzorgen u graag op alle denkbare (deel)gebieden, waardoor we veel projectspanning kunnen wegnemen.

De partner die meedenkt

Van Dalen Groep is een civiele technische dienstverlener die zich onderscheidt door haar meedenkende en oplossingsgerichte aanpak. In de branche is Van Dalen Groep bekend om haar grote expertise en ervaring op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW). Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn we dé partner voor onze opdrachtgevers. We denken graag mee en bieden effectieve en rendabele oplossingen voor civiele vraagstukken, zowel in de voorfase als in de uitvoerende werkzaamheden. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Grond-, weg- en waterbouw

De voordelen van de samenwerking met Van Dalen Groep

Hieronder een aantal voordelen die het samenwerken met Van Dalen Groep oplevert:

Meedenkende aanpak: Van Dalen Groep denkt graag mee en biedt effectieve en rendabele oplossingen voor civiele vraagstukken.

Precisie en kwaliteit: Met de moderne GPS-maatvoering en de koppeling met onze machines, garanderen we precisie en een perfect resultaat.

Ontzorgen: Van Dalen Groep ontzorgt haar opdrachtgevers door mee te denken op alle denkbare (deel)gebieden.

Solide partner: Van Dalen Groep is een solide partner voor onze opdrachtgevers, door haar ervaring en alles in huis te hebben voor het maken en onderhouden van infrastructuren.

Succesvolle projecten: Van Dalen Groep realiseert jaarlijks vele succesvolle projecten, variërend qua omvang en complexiteit. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de samenleving en ook in de bouw- en infrastructuursector. Van Dalen Groep hecht grote waarde aan duurzaamheid en streven ernaar om op een verantwoorde manier om te gaan met mens, milieu en natuur. In onze projecten hanteren we de nieuwste technieken en materialen die bijdragen aan een duurzame oplossing. We zorgen voor een efficiënt en zuinig gebruik van grondstoffen en energie en streven altijd naar een optimale balans tussen techniek, economie en ecologie. Op deze manier willen we een bijdrage leveren aan een beter en duurzamer milieu voor nu en in de toekomst.

Waarom moet ik kiezen voor Van Dalen Groep?

Van Dalen Groep biedt een meedenkende en oplossingsgerichte aanpak en heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van GWW. Dit maakt Van Dalen Groep dé partner voor effectieve en rendabele oplossingen voor civiele vraagstukken.

Is Van Dalen Groep gespecialiseerd in duurzame oplossingen?

Ja, Van Dalen Groep is gericht op duurzaamheid en houdt rekening met deze aspecten bij haar projecten.

Wat is het verschil tussen GWW en civiele techniek?

GWW heeft betrekking op het plannen, ontwerpen en uitvoeren van kleinschalige projecten, zoals het wegennet, dijken, kanalen en bruggen. Civiele techniek is de wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten die in de grond vastzitten, zoals wegen, waterwegen, riolering en sluizen.

Grond,- weg- en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw (GWW) is een bekende term in de civiele techniek. Het is ook wel een speciale tak in de bouwwereld.

Bodemsanering

Wie in Nederland iets wil bouwen of aanleggen, kan niet zomaar met zijn spa de grond in. Eerst moet vaststaan dat die grond schoon genoeg is, en dat is op veel plaatsen niet het geval. Dan is het tijd voor experts, want het verantwoord saneren van grond is een vak apart.

Weg- en rioolconstructies

Er wordt in Nederland heel wat water afgevoerd, voornamelijk regenwater en afvalwater. Dat dit water ‘automatisch’ terechtkomt in het riool, is te danken aan een immense ondergrondse infrastructuur, waarop vrijwel alle particulieren en bedrijven zijn aangesloten.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven