Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Grond-, weg- en waterbouw

Al vele jaren thuis in (her)inrichting van infrastructuren

Wie wil merken wat de rol van civiele techniek in ons leven is, hoeft maar twee stappen buiten de deur te zetten. Overal om ons heen komen we infrastructuren tegen, variërend van wegen tot waterwegen en van riolering tot sluizen. Bijna alles wat nodig is om veilig over straat te gaan en de maatschappij te laten draaien, is terug te voeren op civiele vraagstukken en duurzame infrastructuren. Nederland – dus ook de regio Huissen – kan gewoon niet zonder. En Van Dalen speelt hierin vaak een inspirerende rol.

Van Dalen is gespecialiseerd in het creëeren en onderhouden van slimme oplossingen voor civiele vraagstukken. Met onze jarenlange ervaring zijn we een solide partner voor onze opdrachtgevers. We hebben dan ook alles in huis voor het maken en onderhouden van boven- en ondergrondse infrastructuren. Die combinatie zorgt ervoor dat Van Dalen elk jaar weer vele succesvolle projecten realiseert, variërend qua omvang en complexiteit.

Naast de uitvoerende werkzaamheden is Van Dalen sterk in het (mee)ontwerpen van de boven-en ondergrondse infrastructuur vanaf de voorfase. Zo kunnen we oplossingen aandragen die even effectief als rendabel zijn. Daarbij denken we aan alles en zien we niets over het hoofd. We ontzorgen u volledig op alle denkbare (deel)gebieden, waardoor we veel projectspanning bij u kunnen wegnemen.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven