Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Ontstoppingsdienst in Huissen en omstreken

 

Heeft u een verstopte wc, afvoer of riolering, problemen met wateroverlast en/of stankoverlast? Of moet de riolering geïnspecteerd worden? Ook daarvoor kunt u bij Van Dalen terecht.

Ontstoppingsdienst bij u in de buurt

Eerste hulp bij verstopping: Van Dalen! Bij Van Dalen begrijpen we heel goed dat u snel en adequaat geholpen wil worden. Zo zijn we daar helemaal op berekend en werken we met echte vakmensen. Bovendien vinden onze vakmensen altijd de oorzaak van uw probleem en lossen het op, mede dankzij hun state-of-the-art materieel.

Aangezien een verstopping vaak urgent is, kunt u onze ontstoppingsdienst 24/7 bereiken via 06-51518682. Zodra u de ontstoppingsdienst belt, zijn wij al bezig met de voorbereidingen.

Ontstoppingsbedrijf met de juiste apparatuur

Een verstopping ziet u niet aankomen, maar de gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Vrijwel altijd ligt de oorzaak in een deel van het riool waar u zelf niet (goed) bij kunt. En daar is een specialist als Van Dalen voor nodig, die werkt met professionele apparatuur, van trekveermachines tot hogedrukreinigers.

Een einde aan elke verstopping

Met onze ontstoppingsauto’s voeren we regionaal preventieve controles uit, zoals ontstoppingen voor gemeenten, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren. Vinden onze ervaren monteurs daarbij gebreken in uw hemel- of vuilwaterrioolsysteem? Dan kunnen de Van Dalen monteurs deze snel en vakkundig voor u herstellen. Door grondig te werken, lossen we niet alleen uw acute probleem op, maar creëren we voor u meteen een duurzame oplossing. Want alleen dán is uw verstopping echt goed verholpen.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven