Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Ontstoppingsdienst in Huissen en omstreken

Van Dalen Groep is de betrouwbare en ervaren partner als het gaat om ontstoppingsdiensten. Wij beschikken dan ook over de juiste kennis, ervaring en professionele hulpmiddelen om elke ontstopping klus snel en efficiënt op te lossen. 

Bij ons kunt u rekenen op snelle en effectieve ondersteuning. Hierdoor kunt u snel weer verder met uw dagelijkse werkzaamheden. Het maakt niet uit of het gaat om een verstopte gootsteen, toilet of afvoer. Ons team staat graag voor u klaar om uw problemen op een verantwoorde manier op te lossen.

Waarom kiezen voor de ontstoppingsdienst van Van Dalen Groep?

Door te kiezen voor de ontstoppingsdiensten van Van Dalen Groep profiteert u van de volgende voordelen:

  • 24/7 bereikbaarheid voor calamiteiten
  • Deskundig en ervaren personeel
  • Milieuvriendelijke aanpak
  • Betaalbare prijzen
  • Klanttevredenheid staat voorop

Daarnaast biedt Van Dalen Groep complete diensten. Denk hierbij aan riool- en camera-inspecties, preventieve rioolreiniging en oplossingen voor geur- en stankbestrijding. Bovendien kunt u bij ons terecht voor rioolvervanging, zowel binnen als buiten uw pand.

Onze aanpak: snel en effectief ontstoppen

De ontstoppingsdienst van Van Dalen Groep is 24/7 beschikbaar en staat altijd klaar om u snel en efficiënt van uw verstopping af te helpen. Onze specialisten beschikken over moderne technieken en apparatuur, waardoor zij uw verstopping snel en zonder schade kunnen oplossen. Of het nu gaat om verstoppingen in uw keuken, badkamer of toilet, onze specialisten staan altijd voor u klaar.

Naast directe verstoppingen biedt Van Dalen Groep ook preventieve reiniging van terrein riolen, riool- en camera-inspecties en het oplossen van stankoverlast. Ook kunnen onze specialisten zowel de binnen als buitenzijde van uw riool vervangen wanneer dat nodig is.

Veelgestelde vragen over onze ontstoppingsdienst

Er komen regelmatig vragen binnen omtrent de ontstoppingsdienst van Van Dalen Groep. Om uw vragen te beantwoorden hebben wij een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen. Mocht u nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Hoe snel kunnen jullie bij mij zijn als ik ontstoppings hulp nodig heb?

Onze ontstoppingsdienst streeft ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Wij doen altijd ons best om binnen een uur bij u te zijn en het probleem snel op te lossen.

Kunnen jullie elke soort verstopping verhelpen?

Onze technici hebben de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om elk type verstopping op te lossen. Of het nu gaat om een verstopping in de keuken, badkamer of het riool, wij hebben de juiste oplossing.

Zijn er extra kosten verbonden aan jullie ontstoppingsdienst buiten kantooruren?

Ja, er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor ontstoppingsdiensten buiten kantooruren. Onze technici zullen u echter altijd vooraf op de hoogte brengen van eventuele extra kosten.

Bieden jullie garantie op jullie werk?

Ja, wij bieden garantie op ons werk. Als u binnen een redelijke termijn weer met hetzelfde ontstoppingsprobleem te maken krijgt, lossen wij het kosteloos voor u op.

Kunnen jullie een vast tarief aanbieden voor ontstoppingswerkzaamheden?

Ja, wij kunnen u een vast tarief aanbieden voor onze ontstoppingsdiensten. Dit is afhankelijk van de aard en omvang van de werkzaamheden. Wij zullen u daarom altijd vooraf informeren over de kosten.

Kunnen jullie ook preventieve maatregelen nemen om verstoppingen in de toekomst te voorkomen?

Ja, onze technici kunnen u adviseren over preventieve maatregelen die u kunt nemen om verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Dit kan het regelmatig ontstoppen van afvoeren zijn of het installeren van afvoerbeschermers.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven