Container webshop

Bel (026) 326 62 00

Ontstoppingsdienst

 

Ontstoppingsservice zorgt voor doorstroming in Huissen en omstreken

Heeft u een verstopte wc, afvoer of riolering, problemen met wateroverlast en-/of stankoverlast? Of dient uw riolering geïnspecteerd te worden? Dan wilt u héél snel en adequaat geholpen worden! Van Dalen is daar helemaal op berekend. Onze vakmensen vinden altijd de oorzaak van uw probleem en lossen het op, mede dankzij hun state-of-the-art materieel. Omdat een verstopping vaak urgent is, kunt u onze ontstoppingsdienst 24/7 bereiken via 06-51518682. Zodra u belt, zijn wij al bezig met de voorbereiding…

De juiste apparatuur

Een verstopping ziet u niet aankomen, maar de gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Vrijwel altijd ligt de oorzaak in een deel van het riool waar u zelf niet (goed) bij kunt. En daar is een specialist als Van Dalen voor nodig, die werkt met professionele apparatuur, van trekveermachines tot hogedrukreinigers.

Het einde van elke verstopping

Met onze ontstoppingsauto’s voeren we regionaal preventieve controles uit, zoals ontstoppingen voor gemeenten, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren. Vinden onze ervaren monteurs daarbij gebreken in uw hemel- of vuilwaterrioolsysteem? Dan kan van Dalen deze snel en vakkundig voor u herstellen. Door grondig te werken, lossen we niet alleen uw acute probleem op, maar creëren we voor u meteen een duurzame oplossing. Want alleen dán is uw verstopping echt goed verholpen.

Van Dalen Infra & Milieu B.V. | Onderdeel van de Van Dalen Groep B.V. bedrijven